Logo da.boatexistence.com

Hvad er fischls stilling i eventyrerlauget?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er fischls stilling i eventyrerlauget?
Hvad er fischls stilling i eventyrerlauget?

Video: Hvad er fischls stilling i eventyrerlauget?

Video: Hvad er fischls stilling i eventyrerlauget?
Video: Go to the Adventurers Guild and listen to their report Genshin Impact Secret Pirate Treasure 2024, Kan
Anonim

Fischl, der tilsyneladende er blevet forvist fra Immernachtreich AKA Otherworld, har fundet sig selv i at hjælpe Adventurers Guild som en efterforsker.

Hvad er en eventyrerlaug?

The Adventurers' Guild er en organisation, der fungerer som en eventyrer-til-udlejning-tjeneste for folk og andre organisationer i alle syv nationer i Teyvat.

Hvad kalder oz Fischl Genshin?

Oz: Nogle mennesker tiltaler hende med andre navne. Men for mig er den, der gav mig liv og skænkede mig mine kræfter Fischl, og ingen anden. Alt taget i betragtning er Fischl det navn, der mest passende fanger hendes identitet. Seriøst, kald hende ikke andet, eller- Fischl: Åh, hvor brænder ens kongelige ører!

Er blomster til prinsesse Fischl en rigtig bog?

Men "Fischl Dictionary" er faktisk bare en spøg, ikke en rigtig bog. De, der er fortrolige med Fischl, koncentrerer sig om, hvad hun mener at sige, ikke den måde, hun siger det på; hun bemærker dette og tager det som et tegn på ægte respekt.

Hvad er Oz for Fischl?

Oz kalder Fischl som " Mein Fräulein", hvilket groft sagt oversættes til "min dame". Brugen af denne sætning i denne egenskab er ret arkaisk og var forbeholdt en ugift adelskvinde.

Anbefalede: