Logo da.boatexistence.com

Hvem er kompetente til at indgå en kontrakt?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er kompetente til at indgå en kontrakt?
Hvem er kompetente til at indgå en kontrakt?

Video: Hvem er kompetente til at indgå en kontrakt?

Video: Hvem er kompetente til at indgå en kontrakt?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juli
Anonim

(LOV NR. IX AF 1872) Enhver person er kompetent til at indgå kontrakter , der er myndig i henhold til den lov, som han er underlagt, og som er myndig sund sind og er ikke diskvalificeret til at indgå kontrakter i henhold til nogen lov, som han er underlagt.

Hvem er ikke kompetent til at indgå en kontrakt?

Mindreårige (dem under 18 år, i de fleste stater) mangler kapacitet til at indgå en kontrakt. Så en mindreårig, der underskriver en kontrakt, kan enten overholde aftalen eller annullere kontrakten. Der er dog nogle få undtagelser. I de fleste stater kan en mindreårig f.eks. ikke annullere en kontrakt for fornødenheder som mad, tøj og logi.

Hvad menes med kompetence til at indgå kontrakt?

Capacity to contract betyder kompetencen til at indgå en gyldig kontrakt juridisk. Evnen til at indgå aftale binder kontraktens parter med et løfte om at forpligte sig. Men kun visse personer har kompetencen eller kapaciteten til at lave en kontrakt.

Hvem har kapacitet til at indgå en kontrakt?

Parterne i en kontrakt skal have den juridiske kapacitet til at indgå denne kontrakt. Personer, der vurderes inhabile på grund af fysisk eller psykisk sygdom, mangler evne til at indgå kontrakter. Mindreårige, som i de fleste stater refererer til personer under 18 år, kan indgå kontrakter.

Hvad er en kontrakts kapacitet?

Kompetence til at indgå aftale betyder en persons juridiske kompetence til at indgå en gyldig kontrakt Norm alt refererer aftaleevnen til evnen til at indgå en juridisk aftale og kompetencen til at udføre en eller anden handling. Det grundlæggende element for at indgå en gyldig kontrakt er, at han/hun har et sundt sind.

Anbefalede: