Logo da.boatexistence.com

I canandaigua-søen?

Indholdsfortegnelse:

I canandaigua-søen?
I canandaigua-søen?

Video: I canandaigua-søen?

Video: I canandaigua-søen?
Video: Night stroll down Main St. Canandaigua, New York 9/3/22 2024, Kan
Anonim

Canandaigua Lake er den fjerdestørste af Finger Lakes i den amerikanske delstat New York. Byen Canandaigua ligger i den nordlige ende af søen, og landsbyen Napoli ligger flere miles syd for den sydlige ende. Det er den vestligste af de store Finger Lakes.

Hvem ejer søhuset Canandaigua NY?

Tidligere en elsket motorhytte beliggende ved bunden af Canandaigua-søen, The Lake House på Canandaigua er en grund-up, multi-bygningsejendom ejet af Sands-familien.

Hvad er Canandaigua kendt for?

I dag er byen Canandaigua bedst kendt for sine turismeaktiver, blomstrende forretningssektion i centrum, smukke boligkvarterer, landbrugsaktiver og smukke sommerhuse og sommerhuse og sommerhuse ved søen.

Hvor mange værelser har søhuset?

Der er 124 upåklageligt designede gæsteværelser, en stald til arrangementer i bindingsværk, en udendørs pool og en destinations-spa. Hotellet tilbyder også en signaturrestaurant, Rose Tavern, som byder på lokale råvarer og fremragende vine fra Finger Lakes, samt den lok alt elskede Sand Bar ved søen.

Kan du gå rundt i Canandaigua-søen?

Fantastisk park i spidsen af Canandaigua-søen, komplet med en strand, vandresti, windsurfing, kajak- og kanolancering og havepavillon. Praktisk for mange virksomheder, restauranter og byens mole.

Anbefalede: