Logo da.boatexistence.com

Kan du købe en savsavstank?

Indholdsfortegnelse:

Kan du købe en savsavstank?
Kan du købe en savsavstank?

Video: Kan du købe en savsavstank?

Video: Kan du købe en savsavstank?
Video: Important Things to Check Before You Buy a Used ChainSaw 2024, Kan
Anonim

Den hedder Howe & Howe Ripsaw EV3-F4, og det er en slags high-end tank uden kanonen, og du kan købe en lige nu. Det er til salg på Hemings Auction-webstedet.

Hvor meget koster en Ripsaw-tank?

Nu er den tilgængelig kommercielt med 16 tommer affjedring og op til 1.500 hestekræfter. Men disse tanke er ikke billige: Grundmodellen Ripsaw EV2 vil sætte dig tilbage $495.000 for enkeltsæde, $545.000 for to sæder og $595.000 for fire sæder.

Hvor meget koster en Ripsaw-luksustank?

Ripsaw-tanke er de hurtigste bæltekøretøjer på markedet, ifølge Howe og Howe Technologies, det firma, der udviklede dem. Den "lette, hurtige supertank" blev oprindeligt udviklet til militæret og kan koste nord for $500.000, afhængigt af tilpasninger.

Er Ripsaw-tanks vej lovlig?

Ripsaw-tanken blev oprindeligt udviklet til militær brug, men på grund af stor efterspørgsel blev der lavet en forbrugerversion. Ripsaw EV2 blev født i 2013, men det er ikke gadelovligt. Den håndbyggede minitank tager 6 måneder at lave.

Hvor meget koster en luksus-supertank?

Virksomheden beskriver den 750 hestekræfter, valgfrit bemandede EV2 -- som er i stand til at nå hastigheder på næsten 100 miles i timen og koster ca. $250.000 -- som en "håndlavet, begrænset løb, avanceret, luksus supertank udviklet til offentligheden og ekstrem off-road rekreation. "

Anbefalede: