Logo da.boatexistence.com

Kan jeg montere en stikdåse?

Indholdsfortegnelse:

Kan jeg montere en stikdåse?
Kan jeg montere en stikdåse?

Video: Kan jeg montere en stikdåse?

Video: Kan jeg montere en stikdåse?
Video: Sådan samler du en stikdåse 2024, Juni
Anonim

A spur kan forbindes til en eksisterende stikdåse, enten på en ringledning eller et radi alt kredsløb, forudsat at stikket ikke allerede har en spore. … En generel regel for en ringledning er, at hvis du kun har to kabler på bagsiden af en eksisterende stikdåse, så er det ok at spore.

Kan jeg tilføje en stikdåse?

Du kan ikke tilføje en spore i nogen af tilfældene – prøv en anden socket. … Et alternativ til at køre en udløber fra en eksisterende stikdåse er at køre den fra en 3-polet, 30 A samleboks, der er tilsluttet hovedkredsløbskablet. De samme regler gælder dog, så spor kablet til nærmeste stikdåse og kør ovenstående test.

Kan jeg installere en spore?

Så længe jobbet ikke er inden for et "særligt sted", såsom et badeværelse eller udendørs, , har du også lov til at installere yderligere nye lysarmaturer, kontakter, stikkontakterog endda tilføje en enkelt sikringsudløber til et eksisterende kredsløb (en 'spor' er et nyt kabel og en stikdåse, der kører som en forgrening fra en eksisterende stikdåse på ringledningen).

Kan jeg køre en spore til en dobbelt stikkontakt?

En ikke-sikret spor kan kun forsyne 1 dobbelt eller enkelt stikkontakt eller en permanent tilsluttet elektrisk udstyr.

Kan du anspore en anspore?

Der er ikke noget problem med at anspore en sammensmeltet spore (jeg tror, det er det, du mener). Princippet er, at du blot skal beskytte kablet. I denne uge har jeg set en usmeltet udløber fra en fatning på ringen til en enkelt fatning (i 2.5 6262Y) - derefter fra den enkelte fatning til en FCU i 1.5 6242Y til kedlen.

Anbefalede: