Logo da.boatexistence.com

Hvorfor vises annotativ tekst ikke i viewport?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor vises annotativ tekst ikke i viewport?
Hvorfor vises annotativ tekst ikke i viewport?

Video: Hvorfor vises annotativ tekst ikke i viewport?

Video: Hvorfor vises annotativ tekst ikke i viewport?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Du skal sørge for, at dit annotative objekt har den korrekte annotative skala knyttet til det. Højreklik -> Annotationsskalaer. Listen skal indeholde den skala, du bruger i din viewport. Du vil måske også tjekke ind på ANNOAUTOSCALE.

Hvorfor forsvinder mine annoteringer i AutoCAD?

Det er muligt, at teksten/dimensionen ikke har den korrekte annotationsskala tildelt. Jeg har set det dukke op i modelrummet før, men ikke i papirrummet. Vælg det pågældende objekt, åbn Properties Manager-pallen, og kontroller, om det har den skala, du bruger.

Hvorfor vises min tekst ikke på papirplads AutoCAD?

Gå til løsning. Er teksten annotativ? Hvis ja, har du for at tilføje skalaen, som Viewport er indstillet til, til teksten for at se den. Nede i AutoCAD-bakken er der en knap ved siden af annotationsskalaen.

Hvorfor vises min viewport ikke?

Sørg for , at laget ikke er blevet slukket eller frosset: I Lagegenskabsadministratoren skal du sørge for, at laget, der indeholder viewportgeometrien, ikke er slukket eller frosset. Gå til layoutfanen, der indeholder problemvisningsporten. … Tjek egenskaberne og noter hvilket lag viewporten er på.

Hvordan viser jeg annoteringer i AutoCAD?

Klik på fanen Struktur Byg panel Nyt. Find Dialogboksen Ny vises. Klik på fanen Annotation View I komponentsektionen skal du vælge Opret annotationsvisning af muligheden, og fra tilstødende rullelisten skal du vælge den komponent, du vil oprette en annoteringsvisning for.

Anbefalede: