Logo da.boatexistence.com

Hvem er westwoods caddie i dag?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er westwoods caddie i dag?
Hvem er westwoods caddie i dag?

Video: Hvem er westwoods caddie i dag?

Video: Hvem er westwoods caddie i dag?
Video: Брошенный Борис уже 5 лет живет в пещерах на Ла Гомере. 2024, Kan
Anonim

Westwood og caddie Helen Storey ved 2021 Players Championship. Westwood og Storey fandt sammen i slutningen af 2015, efter at Westwood blev skilt fra sin kone. Parret mødtes, menes det, gennem Westwoods ven Graham Wylie, som er gift med Storeys søster.

Hvem er Lee Westwoods caddie i dag?

Siden da er hans form faldet med kun én top-20-placering i syv turneringer. Det har ikke forhindret Westwood i at nyde livet. Han giftede sig med sin mangeårige kæreste og caddie, Helen Storey, i sidste uge i Las Vegas, hvor han postede et billede og denne besked på Instagram: Ikke kun her for hockeyen!

Hvem er Lee Westwoods caddie ved Scottish Open?

Jeg kender golfbanen rigtig godt, sagde Westwood, der bruger sin søn, Sam, som sin caddie i denne uge, efter sin runde. På 6 under par er Westwood uafgjort med Justin Thomas om andenpladsen.

Hvem er damen, der caddie for Lee Westwood?

Hvem er Lee Westwoods kone Helen Storey? ORIGINALT fra Newcastle er Helen en fitnessinstruktør, som også har arbejdet med rådgivning.

Hvem er Helen Storey?

Storey er fra Newcastle og er en fitness-konsulent Hvad spiller-/caddie-partnerskabet angår, kom hun på bagen til Made in Denmark-turneringen forud for Ryderen 2018 Kop. Lige siden, bortset fra et par uger, hvor Lees Sam var caddie, har hun været på englænderens taske.

Anbefalede: