Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev baryt opdaget?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev baryt opdaget?
Hvornår blev baryt opdaget?

Video: Hvornår blev baryt opdaget?

Video: Hvornår blev baryt opdaget?
Video: Dead vlei - Discover one of the most amazing and weird places on earth. 2024, April
Anonim

Barite blev først udvundet i Bedford County i 1866, men resultaterne var små, og minedrift varede sandsynligvis kun et par år (Edmundson, 1938).

Hvem opdagede baryt?

Etymologi og historie. Navnet baryt er afledt af det græske ord βαρύς, der betyder "tung". Den udstrålende form, nogle gange omt alt som Bologna-sten, opnåede en vis berømmelse blandt alkymister for de fosforescerende eksemplarer fundet i 1600-tallet nær Bologna, Italien af Vincenzo Cascariolo

Hvor findes baryt?

Større forekomster i USA er fundet i Georgia, Missouri, Nevada og Tennessee I Canada er mineralet blevet udvundet i Yukon-territoriet, Nova Scotia og Newfoundland. I Mexico er der opdaget barytaflejringer i Hermosillo, Pueblo, Monterrey og Durango.

Hvordan blev baryt udvundet?

Det meste af baryt produceres ved hjælp af minedriftsteknikker i åbne brud, og barytmalmen gennemgår derefter typisk simple forædlingsmetoder for at adskille mineralet fra malmen. Metoder som vask, jigging og bordlægning, som involverer at adskille det i vand eller ryste det, bruges til at isolere det tætte materiale.

Hvad er værdien af baryt?

Hvor meget koster baryt? A. Ifølge publikationen fra det amerikanske indenrigsministerium var gennemsnitsprisen for baryt pr. ton $180 i 2019.

Anbefalede: