Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er baryt tung?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er baryt tung?
Hvorfor er baryt tung?

Video: Hvorfor er baryt tung?

Video: Hvorfor er baryt tung?
Video: Кораль. Жизнь лесотундры Вынгаяхи 2. 2024, April
Anonim

Den får sit navn fra det græske ord "barys", som betyder "tung". Dette navn er som svar på baryts høje vægtfylde på 4,5, hvilket er enestående for et ikke-metallisk mineral. Den høje vægtfylde af baryt gør den velegnet til en lang række industrielle, medicinske og fremstillingsmæssige anvendelser.

Hvor tæt er baryt Hvad bruges det til?

Barit, der bruges som tilslag i en "tung" cement, knuses og sigtes til en ensartet størrelse. Det meste baryt males til en lille, ensartet størrelse, før det bruges som fyldstof eller forlænger, som tilføjelse til industrielle produkter eller et vægtningsmiddel i baryt med specifikation af oliebrøndboremudder.

Hvad er stribe baryt?

Luster: Barytkrystaller har glasagtig perleglans. Specifik vægtfylde: Baryts vægtfylde er et sted mellem 4,3 og 5. Streak: Den har white streak.

Hvordan dannes baryt?

Det meste baryt udvindes fra lag af sedimentær bjergart, som blev dannet når baryt udfældedes på bunden af havbunden. Nogle mindre miner bruger baryt fra årer, som dannes, når bariumsulfat udfældes fra varmt underjordisk vand.

Hvor er baryt almindeligt forekommende?

Større forekomster i USA er fundet i Georgia, Missouri, Nevada og Tennessee I Canada er mineralet blevet udvundet i Yukon-territoriet, Nova Scotia og Newfoundland. I Mexico er der opdaget barytaflejringer i Hermosillo, Pueblo, Monterrey og Durango.

Anbefalede: