Logo da.boatexistence.com

Hvad er strengene på en violin?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er strengene på en violin?
Hvad er strengene på en violin?

Video: Hvad er strengene på en violin?

Video: Hvad er strengene på en violin?
Video: The Names of the Strings on a Violin 2024, Kan
Anonim

Violinen har fire strenge Fra høj til lav er strengene på violinen E, A, D og G. De er lavet af en række forskellige materialer, herunder catgut (fåretarm), nylon og stål.

Hvilke toner er strengene på en violin?

De åbne strenge på en violin er stemt til følgende tonehøjder, fra laveste til højeste: G, D, A, E. (Hver streng lyder en perfekt kvint over en under den.) Det første stop på gribebrættet vil producere en tone, der er en hel tone højere end den åbne streng.

Hvad er strengene på en violin stemt til?

På en standard violin skal strengene stemmes (i rækkefølge fra den tykkeste til den tyndeste streng) til tonerne G, D, A og E. Spændingen på disse strenge justeres ved hjælp af violinens stemmestifter.

Hvad er den anden streng på en violin?

Strengene er stemt til følgende tonehøjder; På violinen er 1. streng stemt til E, 2. streng til A, 3. streng til D, og 4. streng til G.

Er en violin en violin?

Vestlige klassiske spillere bruger nogle gange "spillespille" som en kærlig betegnelse for violinen, den intime ledsager og arbejdskammerat. Men i USA betyder "fiddle" oftest violinen, som den bruges i traditionel irsk-skotsk-fransk musik og alle de amerikanske efterkommere: Appalachian, bluegrass, Cajun osv.

Anbefalede: