Logo da.boatexistence.com

Hvad er en befuldmægtiget minister?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en befuldmægtiget minister?
Hvad er en befuldmægtiget minister?

Video: Hvad er en befuldmægtiget minister?

Video: Hvad er en befuldmægtiget minister?
Video: Путин Владимир Владимирович | Архив | Документ | История | 002 2024, Kan
Anonim

En befuldmægtiget er en diplomat, der har fuld beføjelser-autorisation til at underskrive en traktat eller konvention på vegne af hans eller hendes suveræne. Når det bruges som et substantiv mere generelt, kan ordet befuldmægtiget også henvise til enhver person, der har fulde beføjelser.

Hvad er meningen befuldmægtiget?

befuldmægtiget • \plen-uh-puh-TEN-shuh-ree\ • adjektiv. 1: investeret med fuld kraft 2: af eller relateret til en person, der er investeret med fuld magt til at udføre enhver forretning.

Hvad er ekstraordinær og befuldmægtiget ambassadør?

forkortelse for ambassador extraordinary and plenipotentiary; en diplomatisk minister af højeste rang, akkrediteret som permanent repræsentant for et andet land eller suveræn. 2.

Hvordan bruger du fuldmægtig?

1, Han blev forfremmet fra befuldmægtiget minister til fuldgyldig ambassadør. 2, Er de f.eks. delegerede, repræsentanter eller befuldmægtigede? 3, Der var befuldmægtigede i retsuniformer så pyntet med guld, at deres frakker virkede som lysark.

Hvad er forskellen mellem en ambassadør og en udsending?

En ambassadør er den højest rangerende diplomat, der sendes til en anden suveræn stat for at repræsentere deres land. En udsending er en diplomatisk repræsentant og betragtes ikke som en repræsentant for statsoverhovedet.

Anbefalede: