Logo da.boatexistence.com

Hvilket land taler polsk?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket land taler polsk?
Hvilket land taler polsk?

Video: Hvilket land taler polsk?

Video: Hvilket land taler polsk?
Video: M.A.S.H -Final episode (Goodbye,Farewell and Amen) FHD quality 2024, Kan
Anonim

Hvor tales polsk? Polsk er det officielle sprog i Polen, som har en befolkning på 39 millioner mennesker. Der er store polsktalende samfund i Argentina, Australien, Hviderusland, Brasilien, Canada, Tyskland, Litauen, Storbritannien, Ukraine, USA og Rusland (blandt mange andre lande).

Hvilket sprog er polsk tæt på?

Polsk (język polski) tilhører den vestslaviske gruppe af den slaviske gren af den indoeuropæiske sprogfamilie. Dens nærmeste nulevende slægtninge er tjekkisk, slovakisk og sorbisk. Det tales af 36,6 millioner mennesker i Polen.

Er polsk bare russisk?

Selvom både polsk vs russisk er slaviske sprog, er deres skrivesystemer helt anderledes. Polsk bruger latinske bogstaver, ligesom engelsk. … Dette gør polsk til et meget nemmere sprog at lære end russisk.

Hvilket er sværest russisk eller polsk?

russisk. Russisk, som er nummer fire på vores liste over de sværeste sprog at lære, bruger et kyrillisk alfabet – der består af bogstaver, der både er kendte og ukendte for os. … Grammatisk er russisk ikke så svært som polsk, men temmelig tæt på. Polsk har syv sager, mens russisk har seks.

Hvilket sprog er det sværeste at lære?

Mandarin Som før nævnt, anses mandarin enstemmigt for at være det sværeste sprog at mestre i verden! Sproget tales af over en milliard mennesker i verden og kan være ekstremt svært for folk, hvis modersmål bruger det latinske skriftsystem.

Anbefalede: