Logo da.boatexistence.com

I wentworth dør Maxine?

Indholdsfortegnelse:

I wentworth dør Maxine?
I wentworth dør Maxine?

Video: I wentworth dør Maxine?

Video: I wentworth dør Maxine?
Video: Wentworth S4Ep5 Maxine steam press (Tasha) 2024, Kan
Anonim

Som fans vil huske, forlod Maxine showet for at få kræftbehandling. I sæson fire fik hendes kamp med sygdommen en dobbelt mastektomi. Men givet hun ikke er død – ikke endnu alligevel – det er rimeligt at tro, hun kunne komme tilbage. "Hun kunne komme tilbage," siger Socratis, 47, til TV WEEK.

Dør Liz fra Wentworth?

Boomer, Liz, Vera og Will er de eneste karakterer, der optræder i hvert afsnit indtil slutningen af sæson 7. Fra og med sæson 8 er Boomer, Vera og Will de eneste karakterer, der optræder i hvert afsnit, på grund af Liz' død.

Hvorfor forlod Socrates Otto Wentworth?

Hit betalings-tv-drama Wentworth er blevet ramt af en skandale, efter at skuespilleren Socratis Otto – der spillede den ultrapopulære transkønnede karakter Maxine Conway – sensationelt påstod, at han var blevet bootet fra programmet på grund af transfobi.

Hvem dræber Kaz i Wentworth?

I afsnit 4 af sæson 7 bliver Kaz myrdet af den korrupte fængselsbetjent Sean Brody.

Who dies sæson 8 Wentworth?

Vi slutter sæsonen af med Allie, Wentworths nye Top Dog, på gulvet i badeværelset, og får et glimt af Lou stå over hende, selvom det faktisk er Judy, ny hacktivist, der brut alt stak hende og efterlod hende til døden i brusekabinen.

Anbefalede: