Logo da.boatexistence.com

Er okay endt?

Indholdsfortegnelse:

Er okay endt?
Er okay endt?

Video: Er okay endt?

Video: Er okay endt?
Video: Words That End in AN 2024, Kan
Anonim

Det er et nej til OK K. O. Lad os være helte! Gizmodo rapporterer Cartoon Network har aflyst tv-showet efter tre sæsoner. Den animerede serie foregår i år 201X og følger K. O. og hans venner, mens de arbejder i en helteforretning.

Hvornår sluttede OK KO?

Den 6. august 2019, i et interview med Den of Geek!, har Ian Jones-Quartey udt alt, at denne sæson er den sidste sæson, og seriefinalen blev sendt i 2019. Seriefinalen blev sendt på fredag den 6. september 2019.

Hvorfor blev OK KO annulleret?

Let's Be Heroes' annullering. Ian Jones-Quartey diskuterede annulleringen af sin Cartoon Network-serie OK K. O.! Let's Be Heroes, der hævder, at den tidligere amerikanske præsident Donald Trumps modstand mod fusionen af AT&T og TimeWarner indirekte førte til tegnefilmens annullering.

Sluttede OK KO tidligt?

"Vær venlig ikke at sprede rygtet om, at det var mit valg at afslutte OK KO! Let's Be Heroes," delte Jones-Quartey på Twitter i dag. " Det var ikke. Men CN gav os de dårlige nyheder tidligt nok til, at vi var i stand til at bruge denne sæson på vores planlagte afslutning.

Hvad sker der i slutningen af OK KO?

Enid, Radicles, Carol og Gar klemte sig sammen, og T. K. O skyder dem med sine kræfter og besejrer dem. T. K. O stopper op og går tilbage til mindscape. Da sangen stopper, skynder K. O sig hen til T. K. O og krammer ham.

Anbefalede: