Logo da.boatexistence.com

Kan en person være eponym?

Indholdsfortegnelse:

Kan en person være eponym?
Kan en person være eponym?

Video: Kan en person være eponym?

Video: Kan en person være eponym?
Video: কানের সমস্যা ও সমাধান Ear Infection Treatment Bangla কানের সাধারণ রোগ ও তার প্রতিকার-bd health tips 2024, Kan
Anonim

Et eponym er en person, et sted eller en ting, efter hvem eller som nogen eller noget er, eller menes at være, opkaldt. Adjektiverne afledt af eponym inkluderer eponym og eponym.

Kan du give mig et eksempel på et eponym?

Et eksempel på et eponym er W alt Disney, for hvem Disneyland er opkaldt. … Et ord dannet af en ægte eller fiktiv persons navn. Rom er et eponym for Romulus. Alzheimers sygdom, boykot, Columbia, stentorian, sandwich og Victorian er eksempler på eponymer.

Hvordan bruger du eponym?

“I præcis, traditionel brug er et eponym en person, der giver et navn til noget andet, og eponymous beskriver giveren af navnet, ikke modtageren. En restauratør ved navn Terry Lamb kunne beskrives som ejeren af Terry Lamb's Restaurant med samme navn, men etablissementet er ikke Mr. Lamb's eponyme restaurant. "

Hvad er en eponymous karakter?

adjektiv [ADJ n] En eponymisk helt eller heltinde er karakteren i et skuespil eller en bog, hvis navn er titlen på det skuespil eller den bog. [formel]

Hvornår kan eponymer bruges?

Eponymer oprettes ofte på grund af den tætte forbindelse mellem personen eller stedet og ordet Mange sygdomme er navngivet eponymt for de mennesker, der opdagede dem. Der er en anden form for Eponym. Dette er ord, der oprindeligt er mærkenavne, men som nu bruges til at henvise til hele kategorier af ting.

Anbefalede: