Logo da.boatexistence.com

I heksen, hvorfor blev familien forvist?

Indholdsfortegnelse:

I heksen, hvorfor blev familien forvist?
I heksen, hvorfor blev familien forvist?

Video: I heksen, hvorfor blev familien forvist?

Video: I heksen, hvorfor blev familien forvist?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

I 1630'ernes New England bliver den engelske bosætter William og hans familiekone Katherine, datter Thomasin, sønnen Caleb og tvillingerne Mercy og Jonas - forvist fra en puritansk koloni på grund af en religiøs stridFamilien bygger en gård nær en stor, afsondret skov, og Katherine føder sit femte barn, Samuel.

Hvorfor blev familien forvist i heksen?

“The Witch” åbner med en familie, der er forvist fra den puritanske højborg til ørkenen, fordi de er for religiøse; Eggers iscenesætter domsscenen som noget ud af et hollandsk maleri.

Hvad skete der med babyen i heksen?

Det er afsløret han blev bortført af en lokal heks, som tager ham med til sin hytte i skoven og dræber babyen med en klinge. Hans rester bliver snart forvandlet til en pasta, som heksen bruger som en flyvende salve. Han optræder senere som en hallucination af sin efterladte og traumatiserede mor.

Hvad siger Black Phillip i heksen?

Thomasin: Black Phillip, Jeg tryller dig til at tale med mig. Tal som du taler til Jonas og Mercy. Forstår du mit engelske sprog? Svar mig.

Hvad gjorde heksen ved Caleb?

Døren åbnes, og hun begynder at krybe frem, men hun har forvandlet sig til en smuk sirene. Hun klæder stakkels unge Caleb af med øjnene. Der er et kvalmende kys, da hun griber ham med sin frygtelige klo.

Anbefalede: