Logo da.boatexistence.com

Hvilke skydevåben er ulovlige til jagt i Washington?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke skydevåben er ulovlige til jagt i Washington?
Hvilke skydevåben er ulovlige til jagt i Washington?

Video: Hvilke skydevåben er ulovlige til jagt i Washington?

Video: Hvilke skydevåben er ulovlige til jagt i Washington?
Video: Pagan Motorcycle Club WV-præsident James Ryan Vincent dømt 2024, Juli
Anonim

Rifler, der bruges til at jage storvildt, bør være tilstrækkelig kraftige til det vildt, der jages. Centerfire rifler, der bruges til at jage storvildt (undtagen cougar) i Washington skal være på minimum. 24. Alle fuldautomatiske skydevåben er ulovlige til jagt.

Kan du jage med en AR-15 i staten Washington?

Det er bedst at se på de stater, der ikke tillader hjortejagt med. 223 diameter kugle eller en AR-15 riffel. Colorado, Connecticut, Illinois, Iowa, Massachusetts, Virginia, Ohio, New Jersey, Washington og West Virginia kræver, at større kugler bruges til at jage vildt.

Kan du jage med våben i Washington?

Hjorte kan jages med bueskydning, mundkurv eller moderne skydevåbenjagt udstyr.… De jægere, der vælger moderne skydevåben, kan bruge bueskydning, mundkurv eller moderne skydevåbenudstyr i den moderne skydevåbensæson. Husk, at du kun må jage i den sæson, der matcher dit tag.

Er AK 47 lovlig i Washington?

Hans AK-47- stil våben er også lovligt at købe i staten Washington … I Washington har vi mulighed for at gøre noget og redde liv ved at forbyde salget af slagvåben og højkapacitetsmagasiner som dem, disse skytter brugte til at påføre så meget skade på så kort tid.

Kan du jage med langbue i staten Washington?

(a) Det er ulovligt for enhver person at jage storvildt med en bue, der ikke producerer et minimum på 40 pund træk målt til 28 tommer eller ved fuld trækning.

Anbefalede: