Hvor er neotropic placeret?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er neotropic placeret?
Hvor er neotropic placeret?

Video: Hvor er neotropic placeret?

Video: Hvor er neotropic placeret?
Video: 20 increíbles ANIMALES que se pueden EXTINGUIR muy pronto 2024, September
Anonim

I biogeografi er det neotropiske eller neotropiske rige et af de otte terrestriske riger. Dette rige omfatter Sydamerika, Mellemamerika, de caribiske øer og det sydlige Nordamerika.

Hvor er den neotropiske region?

Den neotropiske region er her defineret som Centralamerika, Caribien og Sydamerika. Selvom dele af Sydamerika ikke er tropiske, inkluderer vi hele regionen i definitionen.

Er Florida i de neotropiske områder?

Det neotropiske rige dækker i det væsentlige alt undtagen den yderste sydlige spids og sydvestlige stribe af Sydamerika; Mellemamerika; Mexico, eksklusive det tørre nord og centrum; og videre til Vestindien og den sydlige spids af Florida (Figur 1).

Hvad er den neotropiske regnskov?

En neotropisk regnskov er en lavlandsskov, der har høj gennemsnitlig årlig nedbør (MAP) (>1,8 m år−1), høj gennemsnitlig årlig temperatur (MAT) (>18◦C)), lille sæsonbestemt variation i temperatur (<7◦C), og er domineret i overflod og mangfoldighed af angiospermer.

I hvilken zoogeografisk region er Sydamerika inkluderet?

Neotropisk region, også kaldet sydamerikansk region, et af de seks store biogeografiske områder i verden defineret på grundlag af dets karakteristiske dyreliv. Den strækker sig sydpå fra den mexicanske ørken ind i Sydamerika så langt som til den subantarktiske zone.

Anbefalede: