Logo da.boatexistence.com

På hvilket outputniveau er profitmaksimeret?

Indholdsfortegnelse:

På hvilket outputniveau er profitmaksimeret?
På hvilket outputniveau er profitmaksimeret?

Video: På hvilket outputniveau er profitmaksimeret?

Video: På hvilket outputniveau er profitmaksimeret?
Video: Maximizing Profit Practice 2024, Kan
Anonim

Det profitmaksimerende valg for et perfekt konkurrencedygtigt, perfekt konkurrencedygtigt På et perfekt konkurrencepræget marked er pris lig med marginalomkostninger, og virksomheder tjener et økonomisk overskud på nul I et monopol er prisen er sat over marginalomkostningerne, og virksomheden opnår et positivt økonomisk overskud. Perfekt konkurrence skaber en ligevægt, hvor prisen og mængden af en vare er økonomisk effektiv. https://courses.lumenlearning.com › kapitel › monopoly-prod…

Monopolproduktion og prisfastsættelsesbeslutninger og fortjenesteresultat

virksomhed vil forekomme på outputniveauet hvor marginale indtægter er lig med marginalomkostninger-det vil sige, hvor MR=MC.

Hvad er det profitmaksimerende outputniveau?

En leder maksimerer fortjenesten, når værdien af den sidste produktenhed (marginalomsætning) er lig med omkostningerne ved at producere den sidste produktionsenhed (marginalomkostninger). Maksimal fortjeneste er det outputniveau, hvor MC er lig med MR.

På hvilket outputniveau er fortjenestemaksimeret quizlet?

Profitmaksimering forekommer, hvor marginalomkostningskurven skærer den marginale indtægtskurve, og dette er ved en output på 6.

Hvad er det profitmaksimerende niveau for output og pris?

Monopolisten vil vælge det profitmaksimerende outputniveau, hvor MR=MC, og derefter opkræve prisen for den mængde output som bestemt af markedsefterspørgselskurven. Hvis denne pris er over gennemsnitsprisen, tjener monopolisten positive overskud.

Hvordan maksimeres fortjenesten?

Den generelle regel er, at virksomheden maksimerer profit ved producere den mængde output, hvor marginale indtægter er lig med marginalomkostninger… For at maksimere profitten bør virksomheden øge brugen af input "op til det punkt, hvor inputets marginale indtægtsprodukt er lig med dets marginale omkostninger ".

Anbefalede: