Hvor ligger kroningsgaden?

Indholdsfortegnelse:

Hvor ligger kroningsgaden?
Hvor ligger kroningsgaden?

Video: Hvor ligger kroningsgaden?

Video: Hvor ligger kroningsgaden?
Video: Olsen-banden i Jylland (1971) - Hvor ligger Jylland? 2024, Oktober
Anonim

Showet foregår i den fiktive by Weatherfield i Greater Manchester. Den blev filmet i Granadas tv-studier i mere end 50 år fra 1960-2014. Den er nu baseret på Media City i Salford, hovedsagelig filmet på et lukket arbejdssæt.

Hvor er den faktiske Coronation Street?

Det nuværende sæt, der blev taget i brug i 2013, er baseret på the ITV Trafford Wharf Studios backlot, MediaCityUK i Trafford. Fra 2021 består det af rækkehuse fra det tidlige 20. århundrede med et offentligt hus, The Rovers Return, i den ene ende og en hjørnebutik i den anden.

Er Coronation Street et rigtigt sted?

Coronation Street er en britisk sæbeopera skabt af Granada Television og vist på ITV siden 1960. Programmet er centreret omkring Coronation Street: en brostensbelagt, terrasseret gade i Weatherfield, en fiktiv by baseret på indre- by Salford.

Hvor er Coronation Street-retsscener optaget?

Coronation Street-mandskab har overtaget den gamle dommerdomstol i Boltons bymidte, mens de filmer kommende scener. Tv-produktionskøretøjer er parkeret i Le Mans Crescent, og Bolton Council bekræftede, at den meget elskede sæbe i øjeblikket bliver filmet i byen.

Hvor bor alle i Corrie?

2a Coronation Street er en lejlighed på øverste niveau beliggende over salonen. Maria Connor og hendes søn Liam er lejlighedens beboere. 4 Coronation Street er huset længst til højre på den sydlige side af gaden, bygget i 1989 og hjemsted for Websters siden 2008.

Anbefalede: