Logo da.boatexistence.com

Har rihanna et barn?

Indholdsfortegnelse:

Har rihanna et barn?
Har rihanna et barn?

Video: Har rihanna et barn?

Video: Har rihanna et barn?
Video: DJ Khaled - Wild Thoughts (Official Video) ft. Rihanna, Bryson Tiller 2024, Juli
Anonim

Nej, Rihanna har ikke børn endnu! 'Love On The Brain'-stjernen er i øjeblikket bosser i alle områder af hendes forretningsforetagender, fra Fenty Skin og Fenty Skønhed til hendes lingeri linje, Savage X Fenty. Riri har forståeligt nok tidligere sagt, at hun ville elske sin egen familie i fremtiden, når hun er klar.

Har Rihanna en datter eller søn?

Den tidligere Girls Aloud-stjerne har en søn, Bear, tre, med sin ekskæreste Liam Payne. I sit interview med britiske Vogue sagde Rihanna, at det eneste, der skal til for at opdrage et barn, "er kærlighed ".

Hvem barn er majestæt?

Majesty er datteren af Rihannas kusine, Noella Alstrom, og på trods af det tekniske ved ikke at være en officiel tante, er Rihanna så sød med den lille.

Hvad er Rihannas rigtige navn?

Rihanna, efternavn Robyn Rihanna Fenty, (født 20. februar 1988, St. Michael-sognet, Barbados), barbadiansk pop- og rhythm-and-blues (R&B)-sangerinde som blev en verdensomspændende stjerne i det tidlige 21. århundrede, kendt for sin karakteristiske og alsidige stemme og for sit moderigtige udseende.

Er Rihanna og Nicki Minaj venner?

Rihanna og Minaj havde først arbejdet sammen i førstnævntes hitnummer 'Raining Men' og siden da har de været kendt for at være gode venner De to musikere fandt sammen med Minajs mand, Kenneth Petty og parrets søn plus Rihannas kæreste, rapperen A$AP Rocky.

Anbefalede: