Logo da.boatexistence.com

Hvad er autoritativ og ikke-autoritativ dns-server?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er autoritativ og ikke-autoritativ dns-server?
Hvad er autoritativ og ikke-autoritativ dns-server?

Video: Hvad er autoritativ og ikke-autoritativ dns-server?

Video: Hvad er autoritativ og ikke-autoritativ dns-server?
Video: Как работает DNS сервер (Система доменных имён) 2024, Kan
Anonim

Et autoritativt svar kommer fra en navneserver, der betragtes som autoritativ for det domæne, som den returnerer en post for (en af navneserverne på listen for det domæne, du har slået op tændt), og et ikke-autoritativt svar kommer fra et hvilket som helst andet sted (en navneserver, der ikke er på listen for det domæne, du har slået op …

Hvad er forskellen mellem en autoritativ og ikke-autoritativ DNS-server?

Autoritative DNS-servere er ansvarlige for den korrekte kortlægning af registreringer og for at reagere på de rekursive servere med vigtig information for hvert websted, såsom; tilsvarende IP-adresser og andre nødvendige DNS-poster. Ikke-autoritativt navn servere indeholder ikke de originale zonefiler

Hvad er forskellen mellem autoritativ og rekursiv DNS?

Der er to typer DNS-servere: autoritative og rekursive. Autoritative navneservere er ligesom telefonbogsfirmaet, der udgiver flere telefonbøger, én pr. region. Rekursive DNS-servere er som en, der bruger en telefonbog til at slå nummeret op for at kontakte en person eller virksomhed.

Hvad er en autoritativ DNS?

Autoritativ DNS er systemet, der tager en adresse, f.eks. google.com, og giver et svar om ressourcerne i den zone. Den typiske transaktion ser nogenlunde sådan ud: Brugeren indtaster en adresse i en webbrowser, eller en applikation kalder et givet navn på en ressource på internettet.

Hvad er ikke-autoritativ DNS-opløsning?

Ikke-autoritative navneservere indeholder ikke originale kildefiler fra domænets zone De har en cache-fil for domænerne, der er konstrueret ud fra alle de tidligere DNS-opslag. Hvis en DNS-server svarede på en DNS-forespørgsel, som ikke har en original fil, er det kendt som et ikke-autoritativt svar.

Anbefalede: