Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er Mcgrath State Beach lukket?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er Mcgrath State Beach lukket?
Hvorfor er Mcgrath State Beach lukket?

Video: Hvorfor er Mcgrath State Beach lukket?

Video: Hvorfor er Mcgrath State Beach lukket?
Video: Top 10 Best HBO Max Movies to Watch Now (2022) 2024, Kan
Anonim

Hovedadgangen og alle faciliteter i denne park er fortsat lukket på grund af svigtet infrastruktur og periodiske oversvømmelser.

Hvem er McGrath State Beach opkaldt efter?

Dominick McGrath McGrath købte mere end tusind acres jord nær mundingen af Santa Clara-floden og startede en meget succesfuld gård. Mens han havde fremgang, besøgte Dominick og hans familie og venner ofte floden, stranden og det omkringliggende område.

Er Leo Carillo åben?

Leo Carrillo State Park. × Denne parkenhed er helt åben State Parks vil fortsætte med at bruge en monitor og tilpasse strategi for at imødekomme enhver ny vejledning, den måtte modtage fra lokale og statslige sundhedsembedsmænd, da COVID-19 stadig er til stede og stadig dødelig, især for ældre, immunsvækkede og uvaccinerede.

Er Leo Carrillo Beach travlt?

Det er typisk langt mindre overfyldt end strande tættere på byen. Der er rigelig parkering, gode faciliteter og endda camping til rådighed. Der er et par gode surfsteder, der anstændigt surfer med både sommer- og vinterferier.

Kan du drikke på Leo Carrillo Beach?

ALCOHOL-forbrug er tilladt af personer, der er 21 år eller ældre. Glasbeholdere er ikke tilladt ud over din campingplads eller på stranden.

Anbefalede: