Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder fodnoter?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder fodnoter?
Hvad betyder fodnoter?

Video: Hvad betyder fodnoter?

Video: Hvad betyder fodnoter?
Video: Fodnoter og litteraturliste i Word 2024, Kan
Anonim

En note er en tekststreng placeret nederst på en side i en bog eller et dokument eller i slutningen af et kapitel, bind eller hele teksten. Notatet kan give en forfatters kommentarer til hovedteksten eller citater af et opslagsværk til støtte for teksten.

Hvad er et eksempel på en fodnote?

Fodnoter er noter placeret nederst på en side. De citerer referencer eller kommenterer en udpeget del af teksten over den. For eksempel siger, at du vil tilføje en interessant kommentar til en sætning, du har skrevet, men kommentaren er ikke direkte relateret til argumentet i dit afsnit.

Hvad skriver jeg i en fodnote?

Fodnoter eller slutnoter anerkender, hvilke dele af deres papir, der refererer til bestemte kilder. Generelt vil du oplyse forfatterens navn, publikationstitel, publikationsoplysninger, udgivelsesdato og sidetal(e), hvis det er første gang, kilden bruges.

Hvad bruges fodnote til?

Fodnoter er tal med hevet skrift (1) placeret i brødteksten. De kan bruges til to ting: Som en form for citat i visse citationsstile . Som udbyder af yderligere oplysninger.

Hvad angiver fodnoten?

Fodnoter (nogle gange bare kaldet 'noter') er, hvad de lyder som - en note (eller en henvisning til en informationskilde), der vises nederst (nederst) på en side. I et fodnotereferencesystem angiver du en reference ved: At sætte et lille tal over tekstlinjen direkte efter kildematerialet

Anbefalede: