Logo da.boatexistence.com

Når fodnoter bruges i et forskningsmanuskript, er de det?

Indholdsfortegnelse:

Når fodnoter bruges i et forskningsmanuskript, er de det?
Når fodnoter bruges i et forskningsmanuskript, er de det?

Video: Når fodnoter bruges i et forskningsmanuskript, er de det?

Video: Når fodnoter bruges i et forskningsmanuskript, er de det?
Video: Куликовская Битва. Литература в основе официальных доказательств. 2024, Kan
Anonim

En fodnote er en reference placeret nederst på en side eller sidefod. De refereres i teksten på samme måde som et citat, dvs. den refererede tekst er efterfulgt af et hævet tal (1), som svarer til den nummererede fodnote nederst på siden.

Hvad bruges fodnoter til i en forskningsartikel?

En fodnote er en reference placeret nederst på en side eller sidefod. … Når du skriver dit forskningspapir, vil du bruge en fodnote af to hovedårsager: For at citere kilder til fakta eller citater . Angiv yderligere oplysninger.

Hvad er en fodnote i forskning?

En fodnote er en henvisning, forklaring eller kommentar1 placeret under hovedteksten på en trykt side. … I forskningsartikler og rapporter anerkender fodnoter almindeligvis kilderne til fakta og citater, der forekommer i teksten.

Hvad er formålet med fodnoter?

Fodnoter er noter placeret nederst på en side. De citerer referencer eller kommenterer en bestemt del af teksten over den Sig for eksempel, at du vil tilføje en interessant kommentar til en sætning, du har skrevet, men kommentaren er ikke direkte relateret til argumentet i dit afsnit.

Hvornår skal fodnoter bruges?

Ligesom MLA fraråder APA brugen af fodnoter, medmindre det er absolut nødvendigt. Selv da anbefaler vejledningen, at fodnoter kun bruges til at give indholdsnoter (såsom at give korte, supplerende oplysninger om teksten eller lede læserne til yderligere information) og til at angive copyright-tilladelser.

Anbefalede: