Logo da.boatexistence.com

Kan du venligst udsætte interviewet?

Indholdsfortegnelse:

Kan du venligst udsætte interviewet?
Kan du venligst udsætte interviewet?

Video: Kan du venligst udsætte interviewet?

Video: Kan du venligst udsætte interviewet?
Video: SKINWALKER RANCH - Erik Bard Sæson 4 Interview 2024, Kan
Anonim

Lad personen vide, at du ikke kan deltage i det planlagte interview, og du vil gerne omlægge tidsplanen. Forklar kort årsagen til, at du skal omlægge tidsplanen. Vær sandfærdig og oprigtig, hvilket betyder, at årsagen skal være god og en, som ansættelseslederen kan relatere til. Beklager ulejligheden, som omlægningen har medført.

Hvordan beder du høfligt om at få flyttet et interview?

Jeg så frem til at deltage i interviewet og diskutere muligheden i detaljer med dig. Jeg beder dig venligst om at flytte mit interview til næste uge i henhold til din foretrukne dato og tidspunkter. Jeg ville stadig sætte pris på muligheden for at diskutere jobåbningen. Tak fordi du overvejede min anmodning.

Kan du venligst omlægge mit interview?

Jeg anmoder dig om at flyttesamtalen til en anden dato, da jeg stadig ville sætte pris på muligheden for at tale om jobåbningen. Jeg er ivrig efter at arbejde med din værdsatte organisation. Jeg håber, at du vil overveje min anmodning og flytte samtalen til et senere tidspunkt. Ser frem til et positivt svar.

Hvordan beder du om en planlægningssamtale?

Presenter dig selv for rekruttereren eller ansættelseschefen Angiv dit navn og datoen, hvor du ansøgte jobbet eller datoen for dit e-mailede følgebrev og CV. Forklar, at du har sammenlignet dine kvalifikationer med de krævede og foretrukne kvalifikationer til jobbet og fundet et match på alle punkter.

Hvordan omplanlægger jeg en aftale?

Tips til professionel omlægning af et møde

  1. Brug en beskrivende emnelinje. For at sikre, at modtageren åbner din e-mail, skal du skrive et kortfattet og informativt emne. …
  2. Giv besked på forhånd. …
  3. Overvej et telefonopkald for aflysninger i sidste øjeblik. …
  4. Tilbyd altid specifikke datoer og tidspunkter for at ændre tidsplanen.

Anbefalede: