Logo da.boatexistence.com

Hvor var christopher columbus' fire rejser?

Indholdsfortegnelse:

Hvor var christopher columbus' fire rejser?
Hvor var christopher columbus' fire rejser?

Video: Hvor var christopher columbus' fire rejser?

Video: Hvor var christopher columbus' fire rejser?
Video: COLOMBUS & THE AGE OF DISCOVERY I The World Beyond Europe: AMERICA 2024, Kan
Anonim

Columbus foretog fire transatlantiske rejser: 1492–93, 1493–96, 1498–1500 og 1502–04. Han rejste primært til Caribien, inklusive Bahamas, Cuba, Santo Domingo og Jamaica, og i sine to sidstnævnte rejser rejste han til kysterne i det østlige Mellemamerika og det nordlige Sydamerika.

Hvor tog Columbus 4-rejserne hen?

Udforskeren Christopher Columbus foretog fire ture over Atlanterhavet fra Spanien: i 1492, 1493, 1498 og 1502. Han var fast besluttet på at finde en direkte vandrute vest fra Europa til Asien, men det gjorde han aldrig. I stedet faldt han over Amerika.

Hvilke steder opdagede Christopher Columbus?

Han var den første europæer, der så Bahamas-øgruppen og derefter øen, der senere fik navnet Hispaniola, nu opdelt i Haiti og Den Dominikanske Republik. På sine efterfølgende rejser drog han længere sydpå, til Mellem- og Sydamerika. Han kom aldrig i nærheden af det, der nu kaldes USA.

Hvor tog Columbus hen på sin sidste rejse?

Final Voyage

Efter at have overbevist kong Ferdinand om, at endnu en rejse ville bringe de lovede rige rigdomme, tog Columbus på, hvad der ville blive hans sidste rejse i 1502, og rejste langs østkysten af Mellemamerika i en mislykket søgning efter en rute til Det Indiske Ocean.

Hvad opdagede Christopher Columbus på sin 4. rejse?

Alligevel gik kronen med til at finansiere en sidste opdagelsesrejse. Med kongelig opbakning fandt Columbus snart fire sødygtige fartøjer: Capitana, Gallega, Vizcaína og Santiago de Palos.

Anbefalede: