Logo da.boatexistence.com

Er cicely tyson blevet begravet?

Indholdsfortegnelse:

Er cicely tyson blevet begravet?
Er cicely tyson blevet begravet?

Video: Er cicely tyson blevet begravet?

Video: Er cicely tyson blevet begravet?
Video: Горный Алтай. Агафья Лыкова и Василий Песков. Телецкое озеро. Алтайский заповедник. 2024, Kan
Anonim

16, 2021. NEW YORK - Tyler Perry og Bill og Hillary Clinton var blandt deltagerne i en privat mindehøjtidelighed for Cicely Tyson i Harlems berømte Abyssinian Baptist Church.

Hvor er Cicely Tyson-begravelsen?

Tyson, der er født og opvokset i Harlem, døde 28. januar i en alder af 96. Mindesmærket afholdes i the Abyssinian Baptist Church fra kl. 10.00 til 18.00., med COVID-19-protokoller på plads, herunder masker og krav om social distancering.

Hvem deltog i Cicely Tysons begravelse?

“Ceremonien var smuk. Det var meget Cicely Tyson: Det var formelt, det var humoristisk, det var trist, det var herligt,” sagde Tysons mangeårige manager, Larry Thompson. Også til stede ved den private gudstjeneste var gospelsangerinden BeBe Winans og singer-songwriteren Valerie Simpson fra duoen Ashford & Simpson

Fik Tyson Cicely børn?

Cicely fødte Joan i februar 1943, da hun var 18 år gammel. Joans far var Kenneth Franklin, som Cicely giftede sig med den 27. december 1942. Parret havde et turbulent ægteskab, og da Joan blev 2, tog Cicely sin datter, forlod Kenneth og søgte skilsmisse.

Hvem er Cicely Tysons datter?

Viola Davis, Tysons datter på skærmen Annalise Keating i ABC-dramaserien "How to Get Away With Murder", skriver forordet og deler følelsesladede minder om hendes første opdagelse af Tysons arbejde, og hvordan det påvirkede hende.

Anbefalede: