Logo da.boatexistence.com

Har tesla haft overskud?

Indholdsfortegnelse:

Har tesla haft overskud?
Har tesla haft overskud?

Video: Har tesla haft overskud?

Video: Har tesla haft overskud?
Video: Model X Falcon Wing Door Demo 2024, Kan
Anonim

Dette var det ottende rentable kvartal i træk for Tesla, men det første, hvor man virkelig kan sige, at det er en rentabel bilproducent. Tesla delte i mandags, at de havde et overskud på i andet kvartal af 2021, hvoraf 354 millioner dollars kom fra kreditsalg.

Mister Tesla stadig penge?

Virksomheden havde en indtægt på $438 millioner, inklusive en $101 millioner "positiv effekt" fra salget af Bitcoin og $518 millioner fra salg af nul-emissionslovgivningskreditter til andre bilproducenter. Det betyder Tesla fortsætter med at tabe penge på at tjene og sælge køretøjer

Hvorfor har Tesla ikke tjent?

På trods af en kultfølge og intens mærkeloyalitet har Tesla ikke været i stand til at vride nogen fortjeneste ud af de en halv million biler, som den nu sælger årligt… Teslas nettoindtægt på $721 millioner i 2020 bliver til et betydeligt tab, hvis det lovpligtige kreditsalg trækkes tilbage.

Er Tesla overvurderet?

Selvom vi mener, at virksomheden forbliver fundament alt overvurderet og handles til omkring 200x konsensusindtjening i 2021, har Tesla momentum på sin side, og der kan være mere plads til stigninger i aktien.

Hvor mange Teslaer blev solgt i 2020?

Hvor mange Tesla-køretøjer blev leveret i 2020? Teslas køretøjsleverancer i 2020 beløb sig til kun under 500.000 enheder.

Anbefalede: