Logo da.boatexistence.com

In praia da luz?

Indholdsfortegnelse:

In praia da luz?
In praia da luz?

Video: In praia da luz?

Video: In praia da luz?
Video: Check out Praia Da Luz | Algarve | Portugal 2024, Kan
Anonim

Praia da Luz, officielt Luz, er et civilt sogn i kommunen Lagos i Algarve-regionen, Portugal. Befolkningen i det civile sogn i 2011 var 3.545 i et område på 21,78 km².

Hvad skete der i Praia de Luz?

Madeleine Beth McCann (født 12. maj 2003) forsvandt om aftenen den 3. maj 2007 fra sin seng i en ferielejlighed på et feriested i Praia da Luz i Algarve region i Portugal. Daily Telegraph beskrev forsvinden som "den mest rapporterede sag om savnet person i moderne historie ".

Hvad betyder Praia da Luz på engelsk?

Også kendt som Santorini de Portugal, Luz de Lagos eller Vila da Luz (en sammentrækning af dets tidligere officielle navn, Vila da Nossa Senhora da Luz), "Praia da Luz" (som betyder strand of the Light) bruges til at henvise til både den urbaniserede landsby og stranden. …

Bruges lejlighed 5A stadig?

Berygtede lejlighed 5A i Portugals maleriske Praia da Luz er nu blevet solgt til en britisk bedstemor, der nyder at holde ferie der, mens han forsøger at "tørre alle minder om den rædsel, der skete." … Portugisisk politi frygter, at den unge døde ved et uheld i badebyens eftertragtede ejendom.

Hvor boede Mccanns i Praia da Luz?

Parret har boet sammen med deres tre børn og venner i The Ocean Club-lejlighederne i Praia da Luz.