Logo da.boatexistence.com

Hvilken casamigo er bedst til at nippe til?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken casamigo er bedst til at nippe til?
Hvilken casamigo er bedst til at nippe til?

Video: Hvilken casamigo er bedst til at nippe til?

Video: Hvilken casamigo er bedst til at nippe til?
Video: Don't Drink Casamigos, Drink These Instead! 2024, Kan
Anonim

Bedst til begyndere: Casamigos Blanco For at hjælpe gæster med at værdsætte nuancerne i en fantastisk nipper til tequila, siger Hurley: "Mit job er at få folk væk fra at drikke tequila kølet med lime og s alt." Casamigos hjælper. Med sin søde vaniljeintensitet er det en fantastisk indgangs-tequila. "Det er ligesom vaniljeis," siger Hurley.

Er Casamigos Reposado en god nippe til tequila?

Denne tequila er lagret i mindst to et halvt år på amerikanske hvide egetræsfade og resulterer i en bemærkelsesværdig glat drink. Du kender sikkert allerede Casamigos, men hvis du leder efter den perfekte til at nippe til, er denne kollektion et godt sted at starte.

Kan du nippe til Casamigos?

Hvis du har en 100 % agave-tequila af kvalitet som Casamigos at nyde, så bør du nyde den. Få dig et glas med en bred kant, så du kan sætte pris på tequilaens næse. … Sip gradvist, og du vil smage alle de søde, krydrede og frugtige lag af Casamigos.

Er Casamigos Reposado eller Blanco bedre?

reposado bringer alle blancoens egenskaber, men med en stor dosis karamel (som i øvrigt dufter meget godt). Den er lagret 7 måneder i American Oak. Den har en glattere mundfølelse foran, men har en lidt mere ru (eller 'skratten') finish.

Hvad er forskellen mellem Casamigos?

Smag: Smagen af Anejo er helt anderledes end de to andre Casamigos tequila. Tequilaen har næsten skotsk kvalitet og er så cremet med smag af sød tobak og vanilje, hvilket gør den til noget at drikke alene. Smagen går fra vaniljens sødme til en let pebret note i midten.

Anbefalede: