Logo da.boatexistence.com

Hvor er hors d'oeuvre?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er hors d'oeuvre?
Hvor er hors d'oeuvre?

Video: Hvor er hors d'oeuvre?

Video: Hvor er hors d'oeuvre?
Video: Hors D'œuvre 2024, Kan
Anonim

Hors d'oeuvres kan serveres ved middagsbordet som en del af måltidet, eller de kan serveres før siddepladser, f.eks. ved en reception eller et cocktailparty. Tidligere blev der også serveret hors d'oeuvres mellem retterne. En hors d'oeuvre er typisk mindre end en hovedret og er ofte designet til at blive spist i hånden.

Hvad er et eksempel på en hors d oeuvre?

Små stegte genstande såsom turnovers, empanadas, samosas og æggeruller serveres ofte med en dipsauce. Crudité-tallerkener (skårne rå grøntsager serveret med en dip) eller endda dips serveret med kiks eller chips kan også betragtes som hors d'oeuvres.

Hvad er forskellen mellem en hors d'oeuvre og en kanape?

Det er hors d'oeuvres. … Hvis du henter et stykke laks på en kiks fra en forbipasserende bakke, er det en kanapé; den samme fisk serveret med en fancy sauce bliver en hors d'oeuvres. Mens kanapeer norm alt er kolde, kan hors d'oeuvres være både varme og kolde.

Hvad betyder beståede hors d'oeuvres?

Beståede appetitvækkere er hors d'oeuvres eller " fingerfood", der serveres fra en bakke, der bæres direkte til gæsterne ved en social sammenkomst, såsom et cocktailparty eller en reception.

Hvilken er den mest luksuriøse hors d oeuvre?

Den dyreste er foie gras entier, som er lavet af hele leverlappen.

Anbefalede: