Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder camelopardalis?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder camelopardalis?
Hvad betyder camelopardalis?

Video: Hvad betyder camelopardalis?

Video: Hvad betyder camelopardalis?
Video: THE MOST BIZARRE STAR IN THE UNIVERSE - MY CAMELOPARDALIS 2024, Kan
Anonim

Etymologi. Ordet camelopardalis, som først blev bekræftet på engelsk i 1785, kommer fra latin, og det er romaniseringen af det græske "καμηλοπάρδαλις" som betyder " giraf", fra "κάμηλος"), "kamē " + "πάρδαλις" (pardalis), "plettet", fordi den har en lang hals som en kamel og pletter.

Hvad betyder Giraffa camelopardalis på engelsk?

Substantiv. 1. Giraffa camelopardalis - højeste levende firbenet; have en plettet pels og små horn og meget lang hals og ben; af savanner i tropisk Afrika. camelopard, giraf. drøvtygger - et hvilket som helst af forskellige drøvtyggende hovpattedyr med en mave opdelt i fire (indimellem tre) rum.

Hvad er historien bag Camelopardalis?

Camelopardalis blev første gang optaget af Jakob Bartsch i 1624, men blev højst sandsynligt skabt af Petrus Plancius i 1613. … Det var den tyske astronom Johannes Hevelius, der gav den det officielle navn "Camelopardus" (alternativt "Camelopardalis") fordi han så stjernebilledets mange svage stjerner som pletter af en giraf.

Hvordan ser camelopardalis ud?

Camelopardalis-stjernebilledet ligger på den nordlige halvkugle. … Giraffen blev kaldt "kamelleoparden", fordi den havde en lang hals som en kamel og en krop med pletter, som en leopard Stjernebilledet blev skabt af den hollandske astronom Petrus Plancius og dokumenteret af den tyske astronom Jakob Bartsch i 1624.

Er Camelopardalis i Mælkevejen?

Camelopardalis er et stort, men svagt område af himlen tæt på den nordlige himmelpol. Den indeholder ingen klare stjerner, og desuden ligger den et godt stykke væk fra Mælkevejens plan og indeholder heller ikke nogen lyse dybe himmelobjekter.

Anbefalede: