Logo da.boatexistence.com

Hvordan opfandt naismith basketball?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan opfandt naismith basketball?
Hvordan opfandt naismith basketball?

Video: Hvordan opfandt naismith basketball?

Video: Hvordan opfandt naismith basketball?
Video: Manu Ginobili Was a Basketball Genius! | Defining Moments Explained 🐐 2024, Kan
Anonim

Ved at bruge en fodbold, to ferskenkurve placeret 10 fod i vejret, ni spillere på hvert hold og et sæt på 13 grundlæggende regler, opfandt Dr. Naismith spil "basketball." Det første spil blev spillet den 21. december 1891. I starten kunne spillerne kun føre bolden frem ved at sende den.

Hvordan opfandt James Naismith basketball?

Skolen bad Naismith om at opfinde en ny indendørssport. Naismith huskede et stenkastende spil, han spillede som barn. … Naismith kastede bolden i luften for det første tip. Den 21. december 1891 blev spillet basketball født i Springfield, Massachusetts.

Hvordan blev basketball opfundet?

Basketballens historie begyndte med dens opfindelse i 1891 i Springfield, Massachusetts af den canadiske idrætsinstruktør James Naismith som en sport, der er mindre udsat for skader end fodbold. Naismith var en 31-årig kandidatstuderende, da han skabte indendørssporten for at holde atleter indendørs om vinteren.

Opfandt James Naismith virkelig basketball?

James Naismith var en canadisk-amerikansk sportstræner og innovatør. Han opfandt spillet basketball i 1891, og han er også krediteret for at designe den første fodboldhjelm. Han skrev den første basketballregelbog og etablerede basketballprogrammet ved University of Kansas.

Blev James Naismith bet alt for at opfinde basketball?

Naismith tjente aldrig penge eller berømmelse for sin unikke opfindelse i løbet af sin levetid. … Naismiths arv omfatter coaching og lancering af den første store college-basketballtræner, Forrest "Phog" Allen (1885-1974). Allen spillede for Naismith på University of Kansas.

Anbefalede: