Logo da.boatexistence.com

Er lucy hale og skeet ulrich?

Indholdsfortegnelse:

Er lucy hale og skeet ulrich?
Er lucy hale og skeet ulrich?

Video: Er lucy hale og skeet ulrich?

Video: Er lucy hale og skeet ulrich?
Video: Lucy Hale Single After Brief Romance With Skeet Ulrich | E! News 2024, Juli
Anonim

Det ser ud til, at Lucy Hale og Skeet Ulrichs slyngning er slut. En kilde tæt på Pretty Little Liars alun fortæller til E! Nyheder skuespillerinden er i øjeblikket single "Hende og Skeet havde en meget kort romance og så hinanden i omkring en måned, men dater ikke," siger insideren.

Hvad er aldersforskellen mellem Lucy Hale og Skeet Ulrich?

Skeet Ulrich og Lucy Hales forhold fortsætter med at 20-års aldersforskel 'gerer dem ikke' Ifølge Us Weekly er parret "faldet ret hårdt for hver andet" og er blevet uadskillelige i den seneste måned. "Lucy og Skeet har været kærester i lidt over en måned nu," sagde kilden.

Blev Lucy Hale og skeet slået op?

The Scream-stjerne, 51, og Pretty Little Liars alun, 31, for nylig sagde det op efter tre måneder sammen. Parret udløste først dating rygter i februar, da de blev fotograferet kysse i Los Angeles, mens de nød et udendørs måltid.

Ligner Skeet Ulrich Johnny Depp?

Den mørkhårede hottie Johnny Depp fra Pirates of the Caribbean ser næsten identisk ud med skuespilleren Skeet Ulrich fra den første Scream-film. Johnny Depp er meget ældre og mere succesrig end Skeet Ulrich, men man kan ikke benægte lighederne mellem disse to.

Hvad skete der med Skeet Ulrichs kone?

Han giftede sig med skuespillerinden Amelia Jackson-Gray i 2012, og de blev skilt i 2015. I 2016 blev Ulrich forlovet med den brasilianske model Rose Costa, men parret gik fra hinanden i november 2017.

Anbefalede: