Logo da.boatexistence.com

Har drengen med modermærket startet ilden?

Indholdsfortegnelse:

Har drengen med modermærket startet ilden?
Har drengen med modermærket startet ilden?

Video: Har drengen med modermærket startet ilden?

Video: Har drengen med modermærket startet ilden?
Video: The Dark Mirror - 1946 - Olivia de Havilland 2024, Kan
Anonim

Drengene udløste ved et uheld en brand, som sætter den omkringliggende skov i brand. I slutningen af kapitlet bemærker Piggy, at ilden har spredt sig til det sted, hvor den lille lune med det morbærfarvede modermærke spillede.

Startede drengen med modermærket ilden i Fluernes Herre?

Senere i kapitlet laver drengene deres første ild, som vokser hurtigt og ender med at brænde et stort skår af land. Desværre bliver den lille lune med det morbærfarvede modermærke det første offer på øen, da han dør i den ukontrollerede skovbrand skabt af drengene.

Hvad skete der med drengen med modermærket i Fluernes Herre?

Hans modermærke er på hans ansigt og siges at være "morbærfarvet". Han er den første dreng, der dør, da han bliver dræbt i en brand. Men i slutningen af romanen undlader Ralph at anerkende ham som en af de afdøde mennesker, hvilket giver en ekstra betydning, at han ikke anses for vigtig.

Hvorfor var drengen med morbærfødselsmærket betydning?

Da drengen med modermærket er den første i gruppen, der også nævner "dyrene" på øen, kan han ses i forhold til udyret, der opholder sig i selve drengene, som Simon refererer til senere. Han står som et tegn på de svageste elementer i drengenes ånd, åben for frygt; klar til at ignorere reel fare.

Hvad så den lille dreng med det morbærfarvede modermærke?

Et af de yngre børn, en lille dreng med et morbærfarvet mærke i ansigtet, hævder, at han så en slangelignende "beastie" eller et monster natten før. En bølge af frygt bølger gennem gruppen ved tanken om, at et monster måske strejfer rundt på øen.

Anbefalede: