Logo da.boatexistence.com

Kan du bruge ditto i pvp?

Indholdsfortegnelse:

Kan du bruge ditto i pvp?
Kan du bruge ditto i pvp?

Video: Kan du bruge ditto i pvp?

Video: Kan du bruge ditto i pvp?
Video: THESE RIDER HEROES WILL HELP YOU WIN BATTLES IN STATE OF SURVIVAL! 2024, Kan
Anonim

Ditto kan ikke bruges i PvP

Kan du bruge Ditto i Pokemon go PvP?

En perfekt Ditto på niveau 40 med dens CP på 832 burde være i stand til at starte i enhver liga. … Hvis Ditto er allowed i PvP-turneringer baseret på dens oprindelige statistik, uden nogen særlige regler, vil det effektivt holde Pokémon på det øverste niveau ude af de lavere ligaer.

Kan ditto bruges i kamp?

Using a Ditto

Ditto har kun ét hovedtræk, og det er to transform Så når du sætter ham i kamp, er det præcis, hvad han gør. Han forvandler sig til den første Pokemon, han ser, hvilket er uanset hvad den kæmper mod. Når din Ditto har forvandlet sig, forbliver den i den form for hele kampen.

Kan du bruge Ditto i raidkampe?

1 Svar. Oplysninger i denne tråd indikerer, at Dittos opfører sig mod raid-bosser, ligesom de ville gøre mod almindelige fitness-forsvarere. Det vil sige, dittoen vil opsamle angrebs- og forsvars-IV'erne fra raidbossen og konvertere dens CP i overensstemmelse hermed.

Er ditos mislykkede Mews?

Det er veletableret, at Ditto og Mewtwo begge er kloner af Mew. Norm alt anses Ditto for at være et mislykket forsøg, mens Mewtwo er det, videnskabsmanden mere eller mindre sigtede efter.

Anbefalede: