Logo da.boatexistence.com

Har jiren mestret ultra-instinkt?

Indholdsfortegnelse:

Har jiren mestret ultra-instinkt?
Har jiren mestret ultra-instinkt?

Video: Har jiren mestret ultra-instinkt?

Video: Har jiren mestret ultra-instinkt?
Video: GOKU MASTERED ULTRA INSTINCT VS FULL POWER JIREN{4K ULTRA HD} 2024, Kan
Anonim

Jiren er langt den stærkeste dødelige i Dragon Ball Multiverse, og nej, det er ikke Ultra Instinct Goku, fordi han har endnu ikke mestret evnen … Jiren har mere kontrol end Ultra Instinct Goku over hans overjordiske styrke. Det er en af de mange grunde til, at Jiren er i en anden liga sammenlignet med andre.

Er mestret ultra-instinkt stærkere end Jiren?

Mens Jiren er meget magtfuld, er der absolut ingen tvivl om, at Goku kan tage ham ned i Mastered Ultra Instinct-tilstanden, selvom det for Goku har været at opnå denne form igen. en udfordring lige siden.

Kan Jiren slå ultra-instinkt?

Men uden Ultra Instinct har Jiren stadig fordelen i forhold til Goku. For at besejre Jiren var Goku nødt til at slå sig sammen med både Frieza og Android 17. På egen hånd er det eneste håb, Goku har for at besejre Jiren, ved fuldt ud at mestre Ultra Instinct og være i stand til at aktivere det efter behag.

Hvem er stærkere mestrer ultra-instinkt Goku eller Jiren?

Goku er i sine normale Super Saiyan-transformationer ikke god nok til Jiren, og lige nu kan han ikke efter vilje udnytte Ultra Instinct. … Jiren, på den anden side, har meget mere kontrol over sine færdigheder, og han vil kun blive stærkere.

Kan Broly slå Jiren?

Men med et helt liv med stringent træning og næsten uforudsigelig kampdisciplin, har Jiren et endegyldigt forspring mod den mere rå, ukontrollerbare Broly … Mod en så vild kriger som Broly, at vakle selv et øjeblik, selv på Jirens niveau, kunne betyde et knusende nederlag.

Anbefalede: