Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er antinatalisme godt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er antinatalisme godt?
Hvorfor er antinatalisme godt?

Video: Hvorfor er antinatalisme godt?

Video: Hvorfor er antinatalisme godt?
Video: Ноам Хомский: Гёдель, Биткойн и страх смерти 2024, Kan
Anonim

Antinatalism fortaler for, at folk får færre eller ingen børn og bringer spørgsmålet om overbefolkning ind i miljødebatten … Dette har bidraget til en genopblussen af antinatalisme, en filosofisk holdning og social bevægelse, hvor folk vælger ikke at formere sig, især af miljømæssige årsager.

Hvad er Antinatalism Reddit?

siger Rulli. I mit sind er en antinatalist en person, der modsætter sig formering eller finder forplantning moralsk problematisk i mange tilfælde af en række årsager, ikke begrænset til at afslutte menneskelig lidelse.

Hvad er den pro-natalistiske politik?

En pro-natalistisk politik er en befolkningspolitik, der har til formål at tilskynde til flere fødsler gennem brug af incitamenterEn antinatalistisk politik er en befolkningspolitik, som har til formål at modvirke fødsler. Dette kan gøres gennem undervisning i familieplanlægning og øget adgang til prævention eller ved lov (Kina-Et-barnspolitik).

Hvad er et eksempel på antinatalistisk politik?

Et eksempel på en antinatalistisk politik, som tilskynder familier til at få færre børn, er den berømte 'etbarnspolitik' i Kina, der blev indført i 1978-1980. Dette blev opmuntret ret kraftigt af den kinesiske regering, og tvang kvinder til at få abort, hvis de allerede havde et barn.

Er Tyskland anti-natalist?

For at undgå analogier med Nazityskland havde Vesttyske politikere imidlertid en tendens til at afvise pro-natalistiske politikker … I øjeblikket har Tyskland et blandet system af børnetilskud og skattefradrag som omfordeler ressourcer fra barnløse til familier og fra familier med højere indkomst til familier med lav indkomst.

Anbefalede: