Logo da.boatexistence.com

Var George Strait i hæren?

Indholdsfortegnelse:

Var George Strait i hæren?
Var George Strait i hæren?

Video: Var George Strait i hæren?

Video: Var George Strait i hæren?
Video: Վարչապետ 2050, Սերիա 1 / Varchapet 2050 2024, Kan
Anonim

Mens han var udstationeret på Schofield Barracks på Hawaii som en del af 25. infanteridivision, begyndte Strait at optræde med et army-sponsoreret band, "Rambling Country", som også spillede off-base under navnet "Santee". … Strædet tjente i den amerikanske hær fra 1971 til 1975 og opnåede til sidst rang som korporal.

Hvor mange år var George Strait i hæren?

George Strait

Texas-indfødte meldte sig ind i den amerikanske hær i 1971, hvor han tjente i fire år og finpudsede sit musikalske håndværk i bandene Rambling Country og Santee.

Hvornår var George Strait i militæret?

Efter at have deltaget i Southwest Texas State University (nu Texas State University–San Marcos) i et år, giftede Strait sig med sin high school-kæreste og meldte sig ind i den amerikanske hær i 1971.

Var George Jones nogensinde i militæret?

Da George Jones så dette som en mulighed for at ændre sin formue, meldte han sig officielt til som marinesoldat den den 16. november 1951 i en alder af 20. … Selvom George tjente under den koreanske I krig blev han ikke udsendt i udlandet og opfyldte sine pligter på Moffett Field. Musik fulgte George selv til marinesoldaterne.

Red George Strait på tyrene?

Så meget, at vi har en stærk mistanke om, at han var en tyre-rytter i sit tidligere liv. Mens Strait måske har byttet en tyrekarriere ud med en countrymusik-superstjernes, lever hans familiemedlemmer deres cowboyliv ud.

Anbefalede: