Logo da.boatexistence.com

Hvor bor camilo?

Indholdsfortegnelse:

Hvor bor camilo?
Hvor bor camilo?

Video: Hvor bor camilo?

Video: Hvor bor camilo?
Video: Camilo & Grande - Røgsignaler ft. Klumben 2024, Kan
Anonim

I 2015 flyttede han til Miami, Florida, hvor han derefter fremmede sin karriere ved at skrive sange for andre kunstnere, herunder "Sin Pijama" af Becky G og Natti Natasha's, "Veneno" af Anitta og "Ya No Tiene Novio" af Sebastian Yatra med Mau y Ricky.

Hvordan mødtes Evaluna og Camilo?

Parret mødtes i 2015 i Bogotá, da de begge blev udvalgt til at være værter for en begivenhed Camilo friede i 2018, og de forvandlede endda optagelserne fra deres bryllup i 2020 til en musik video til deres sang Por primera vez. … Han optræder også i musikvideoen til Por primera vez, hvor han går Evaluna ned ad gangen.

Er Camilo og Eva stadig gift?

Camilo og Evaluna Montaner tog sig tid til at gå til alteret, men efter fem år sammen giftede parret sig ved en romantisk ceremoni i Miami i februar 2020.

Taler Camilo engelsk?

Camilo lærte at tale engelsk for to til tre år siden, men er fortsat med at synge på spansk. Sange på engelsk er dog ikke helt ude af kortene.

Hvem er Evalunas far?

I 2012 valgte Evalunas far Ricardo Montaner at synge den kristne ballade La Gloria de Dios (Guds herlighed) ud over at tage hende med på turnéerne til Frequent Flyer Tour, som begyndte hendes karriere som sanger.

Anbefalede: