Logo da.boatexistence.com

Hvorfor blev det sangvinske blad fjernet?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor blev det sangvinske blad fjernet?
Hvorfor blev det sangvinske blad fjernet?

Video: Hvorfor blev det sangvinske blad fjernet?

Video: Hvorfor blev det sangvinske blad fjernet?
Video: "Сила желчи и Дополнительная жизнь для позвоночника" Запись мастер-класса 2024, Kan
Anonim

Elementet Sanguine Blade repræsenterer stort set den dårlige side af omarbejdningen af emnet, og det er derfor Riot besluttede at slippe af med det på patch 11.13. Ifølge en af spillets designere vil dets plads i varebutikken tage en ny vare kaldet Hullbreaker.

Hvorfor fjerner de sangvinsk klinge?

Dernæst vil Sanguine Blade få en omfattende omarbejdelse, efter at dens statistikker har kæmpet for at understøtte den "solo-operative fantasi", som varen promoverer. Som et resultat søger Riot at fjerne det fra dødsrummet for at gøre det til et mere tiltalende element for alle AD-mestere.

Er Sanguine Blade slettet?

Dette vil være et OP-emne for bruisers med dets evne til at øge skaden på tårne, mens ingen allierede mestre er i nærheden. I mellemtiden vil Sanguine Blade blive fjernet fra spillet.

Hvad erstattede sangvinsk klinge?

Hullbreaker er det første af tre kommende legendariske elementer i League of Legends-patch 11.13. Ifølge Phlox vil Sanguine Blade blive erstattet med Hullbreaker, som en opgradering til den tidligere, med bredere egenskaber. Som følge heraf vil den nye genstand være fristende for baner, især for AD splitpushere.

Er sangvinsk klinge stadig i ligaen?

Fjernet fra spillet

Anbefalede: