Logo da.boatexistence.com

Hvem fandt på sauerbraten?

Indholdsfortegnelse:

Hvem fandt på sauerbraten?
Hvem fandt på sauerbraten?

Video: Hvem fandt på sauerbraten?

Video: Hvem fandt på sauerbraten?
Video: Sauerbraten 2024, Kan
Anonim

Flere kilder mener, at sauerbraten blev opfundet af Charlemagne i det 9. århundrede e. Kr. som et middel til at bruge rester af stegt kød. Sankt Albertus Magnus, også kendt som Sankt Albert den Store og Albert af Köln, er også krediteret for at popularisere retten i det 13. århundrede.

Hvem opfandt Sauerbraten?

Oprindelsen af Sauerbraten er blevet tilskrevet Julius Caesar, der er dokumenteret at have sendt oksekød marineret i vin hele vejen fra Rom til den nye romerske koloni Köln. Sankt Albert den Store af Köln blev senere krediteret for at have populariseret opskriften i det 13. århundrede.

Hvorfor er Sauerbraten Tysklands nationale mad?

Sauerbraten betegnes også som Tysklands nationalret og kan findes i næsten alle tyske menuer.… Dokumenter har vist, at Julius Cæsar var inspirationen bag Sauerbraten. Det var ham, der sendte amforer fyldt med oksekød marineret i vin over Alperne til den nye romerske koloni Köln.

Hvad betyder ordet Sauerbraten?

: ovnstegt eller grydestegt oksekød marineret før tilberedning i eddike med peberkorn, hvidløg, løg og laurbærblade.

Hvad er Tysklands nationalret?

Sauerbraten

Sauerbraten betragtes som en af Tysklands nationalretter, og der er flere regionale variationer i Franken, Thüringen, Rheinland, Saarland, Schlesien og Schwaben. Denne grydesteg tager et stykke tid at forberede, men resultaterne, der ofte serveres som søndagsfamiliemiddag, er virkelig arbejdet værd.

Anbefalede: