Hvor er rekorden i dns?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er rekorden i dns?
Hvor er rekorden i dns?

Video: Hvor er rekorden i dns?

Video: Hvor er rekorden i dns?
Video: DNS Records Explained 2024, Oktober
Anonim

Hvad er en DNS A-record? "A" står for "adresse", og dette er den mest grundlæggende type DNS-record: den angiver IP-adressen på et givet domæne Hvis du f.eks. trækker DNS-posterne fra cloudflare.com, returnerer A-posten i øjeblikket en IP-adresse på: 104.17. 210,9.

Hvor finder jeg DNS-poster?

Find dit domænenavnesystem (DNS)-registreringer

  • Trin 1: Slå din navneserver op. At slå dit domænes navneserver op er en måde at finde ud af, hvor dine DNS-poster administreres. …
  • Trin 2: Besøg webstedet på navneserveren for at finde dine DNS-registreringer.

Hvad er en DNS A-rekordeksempel?

F.eks. bruges en A Record til at pege et logisk domænenavn, såsom "google.com", til IP-adressen på Googles hostingserver, "74.125. 224,147". Disse registreringer peger trafik fra example.com (angivet med @) og ftp.example.com til IP-adressen 66.147. 224.236.

Skal DNS have en A-record?

Så længe systemet, som MX-posten peger på, har en A-record selv, ja. For eksempel: example.com kan have en MX-record, der peger på mail.otherdomain.com.

Kan en CNAME pege på en TXT-post?

En CNAME-post kan ikke eksistere sammen med en anden post med samme navn. Det er ikke muligt at have både en CNAME og TXT-post for www.example.com. En CNAME kan pege på en anden CNAME, selvom denne konfiguration generelt ikke anbefales af ydeevnemæssige årsager.

Anbefalede: