Logo da.boatexistence.com

I statistik, hvad er leptokurtic?

Indholdsfortegnelse:

I statistik, hvad er leptokurtic?
I statistik, hvad er leptokurtic?

Video: I statistik, hvad er leptokurtic?

Video: I statistik, hvad er leptokurtic?
Video: Normalfordeling - hvad er det? 2024, Kan
Anonim

Hvad er Leptokurtic? Leptokurtiske fordelinger er statistiske fordelinger med kurtosis større end tre Det kan beskrives som at have en bredere eller fladere form med federe haler, hvilket resulterer i en større chance for ekstreme positive eller negative begivenheder. Det er en af tre hovedkategorier, der findes i kurtosisanalyse.

Hvad betyder det, når data er Leptokurtic?

Hvad er Leptokurtic? Leptokurtiske fordelinger er statistiske fordelinger med kurtosis større end tre. Det kan beskrives som at have en bredere eller fladere form med federe haler, hvilket resulterer i en større chance for ekstreme positive eller negative begivenheder.

Hvad er Leptokurtic og Platykurtic?

Leptokurtic: Flere værdier i fordelingshalerne og flere værdier tæt på middelværdien (dvs. skarpt toppet med tunge haler) Platykurtic: Færre værdier i halerne og færre værdier tæt på middelværdien (dvs. kurven har en flad top og har mere spredte scores med lysere haler).

Hvordan bestemmer du Leptokurtic?

En leptokurtisk fordeling har overskydende positiv kurtosis, hvor kurtosis er større end 3. Halerne er federe end normalfordelingen.

Hvad er et eksempel på en leptokurtisk distribution?

Et eksempel på en leptokurtisk fordeling er Laplace-fordelingen, som har haler, der asymptotisk nærmer sig nul langsommere end en gaussisk, og derfor producerer flere afvigelser end normalfordelingen.

Anbefalede: