Logo da.boatexistence.com

Ved tapperhed og våben betydning?

Indholdsfortegnelse:

Ved tapperhed og våben betydning?
Ved tapperhed og våben betydning?

Video: Ved tapperhed og våben betydning?

Video: Ved tapperhed og våben betydning?
Video: Hvad sker der til optagelsesprøven i Forsvaret? 2024, Juli
Anonim

Statens motto for Mississippi er Virtute et Armis, latin for "med tapperhed og våben". Mississippis statsmotto er Virtute et Armis. … Dette er den konnotation, det har i statens motto i Mississippi, når det er placeret ved siden af et kampord som armis, der betyder våben eller våben.

Hvad er mottoet for staten Mississippi?

Mississippi's Coat of Arms blev vedtaget i 1894. Indskrevet på rullen er statens motto - Virtute et Armis - "By Valor and Arms." Statens segl har været i brug siden Mississippi blev en stat i 1817.

Hvad er Mississippis segl?

Adopteret i 1798 (da Mississippi stadig var et amerikansk territorium), Mississippis store segl viser en ørn med spredte vinger og et skjold med stjerner og striber centreret på brystetØrnen spænder en olivengren og pile i sine kløer (symboler på fred og styrke).

Hvad er Mississippis dyr?

The White-tailed Deer (Odocoileus virginianus) blev udpeget til statens landpattedyr i Mississippi af Senatets lovforslag nr. 2324, Mississippis generelle love af 1974. Hanhjorten, eller buk, vokser gevir hvert år. Disse gevirer bruges som våben i parringssæsonen og bliver derefter fældet.

Hvad er Louisiana State Animal?

Med små øjne og tyk sort pels kan statspattedyret, den sorte bjørn, findes i sumpe, kystmarcher og sukkerrørsmarker nær Atchafalaya-bassinet. Louisiana havde ikke et statstræ før 1963.

Anbefalede: