Logo da.boatexistence.com

Kan p-platere bruge gps?

Indholdsfortegnelse:

Kan p-platere bruge gps?
Kan p-platere bruge gps?

Video: Kan p-platere bruge gps?

Video: Kan p-platere bruge gps?
Video: Best Gps Tracking Device For Bike 2023 Pulsar P150 | Live Tracking, Alert | Onelap gps@OnelapDotIN 2024, Juli
Anonim

Tilsvarende har ryttere, der har en elev-, P1- eller P2-licens, heller ikke tilladelse til at bruge en mobiltelefon på nogen måde, mens de kører (inklusive mens de holder stille, men ikke parkeret). … Det vil sige, nybegyndere er IKKE TILLADET at bruge GPS, øretelefoner eller nogen telefonfunktion.

Kan jeg bruge en GPS på min PS?

Ja. En GPS-enhed, der ikke er en mobiltelefon, er tilladt for alle bilister, så længe enheden er fastgjort i en montering fastgjort til køretøjet og ikke skjuler førerens udsyn til vejen.

Kan P-platere bruge en GPS Qld?

Som du korrekt antager, er P1-drivere forbudt at bruge håndfri sæt, trådløse håndsæt og højttalerfunktioner. … GPS-enheder er tilladt i Queensland, men de skal monteres i en vugge, og du må ikke pille ved dem, mens du kører.

Kan P-platere bruge et telefonophæng?

Det er nu imod loven for P1- og P2-licensindehavere i NSW at bruge deres telefoner på nogen måde, mens de kører. Den nye lov betyder ingen P-Plater kan tale i deres telefon, selvom den er forbundet til et håndfrit Bluetooth-system. … Selv at bruge telefonen på højttaler i dit skød er ulovligt.

Kan P2 bruge telefonen som GPS?

Alle chauffører, inklusive elev-, P1- og P2-chauffører, kan bruge en mobiltelefon til enhver funktion, når de er parkeret uden for trafikken. Tændingen behøver ikke at være slukket.

Anbefalede: