Logo da.boatexistence.com

Hvorfor vinkelret på den kortlagte isolatoroverflade?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor vinkelret på den kortlagte isolatoroverflade?
Hvorfor vinkelret på den kortlagte isolatoroverflade?

Video: Hvorfor vinkelret på den kortlagte isolatoroverflade?

Video: Hvorfor vinkelret på den kortlagte isolatoroverflade?
Video: North Coast Road Adventures DEL TO Trinidad og Tobago Caribbean Road Trip af JBManCave.com 2024, Juli
Anonim

Og grunden til, at ækvipotentiallinjer er vinkelrette på overfladen af isolatoren, er fordi, da der vil være elektriske feltlinjer inde i den, så vil ækvipotentiallinjerne være parallelle med disse elektriske felter og dermed vinkelrette på overfladen fordi isolatoren har en konstant krumning ved hver …

Hvorfor er elektriske feltlinjer vinkelrette på overfladen?

Fordi elektriske feltlinjer skal være vinkelrette på lederoverfladen, ellers ville der være en ikke-nul komponent af det elektriske felt langs lederens overflade, og ladninger kunne ikke være ved hvile.

Har isolatorer ækvipotentiale overflader?

Inde i en leder er potentialet V konstant, og overfladerne af en leder er et ækvipotential. I en isolator kan ladninger ikke bevæge sig rundt, og ladningstætheden kan have enhver form.

Hvorfor er de målte ækvipotentiallinjer i stedet for overflader?

De målte ækvipotentialer er linjer i stedet for overflader for dette laboratorium fordi det anvendte papir danner et plan, som repræsenterer et snit gennem en tredimensionel overflade, og som danner linjer … Et uendeligt tal af ækvipotentialer eksisterer afhængigt af hvor præcist potentialet måles.

Hvorfor er et isoleret ledende legeme ækvipotentielt?

Da det elektriske felt inde i en leder er nul, betyder det, at potentialet er konstant inde i en leder, hvilket betyder, at "indersiden" af en leder er et område med lige potentiale.

Anbefalede: