Logo da.boatexistence.com

Kan præen bruges i køkkenhaver?

Indholdsfortegnelse:

Kan præen bruges i køkkenhaver?
Kan præen bruges i køkkenhaver?

Video: Kan præen bruges i køkkenhaver?

Video: Kan præen bruges i køkkenhaver?
Video: Najbolji način za uzgoj povrća na malom prostoru - povišena gredica 2024, Kan
Anonim

Preen kan bruges i køkkenhaven -- hvis du påfører det på det rigtige tidspunkt. Jeg bruger et produkt kaldet Preen til at bekæmpe ukrudt i mine blomsterbede. … Preen er et præ-emergent herbicid, der dræber spirende frø. Det vil ikke skade grøntsagsfrøplanter eller dræbe etableret ukrudt.

Hvordan påfører du Preen i en køkkenhave?

Simpelthen åbn Preen veggie/s flip-top applikator og drys majsglutengranulatet over jorden eller mulden Vand i påføringen, og du er færdig. Så nemt er det at nyde en ukrudtsfri køkkenhave. Du kan genanvende Preen når som helst, helt op til høstdagen.

Er Preen sikker i køkkenhaver?

Preen Natural Vegetable Garden Weed Preventer er sikker til brug omkring etablerede grøntsager, urter, frugter, enårige planter, stauder og andre planter. Naturlig ukrudtsbeskyttelse til dine grøntsags-, frugt- og urtehaver.

Hvilke grøntsager kan Preen bruges på?

Preen Natural Vegetable Garden Weed Preventer er effektiv til at forhindre bredbladede og græsklædte ukrudt i at vokse og kan bruges på majs, snapsebønner, tomater samt andre etablerede haver grøntsager.

Hvilke planter kan du ikke bruge Preen omkring?

Det er bedst at vente 12 uger, før du starter frø i jord, der er behandlet med præen. Og så bør du vente, indtil dine frøplanter har mindst fem blade, før du påfører Preen igen. Der er nogle planter, der ikke påvirkes af Preen som broccoli, blomkål, gulerødder, ærter, selleri og radiser

Anbefalede: