Hvem er rumples mor?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er rumples mor?
Hvem er rumples mor?

Video: Hvem er rumples mor?

Video: Hvem er rumples mor?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Oktober
Anonim

Forladt af sin far – der tager til Neverland og bliver Peter Pan – og mor Fiona , Rumplestiltskin Rumplestiltskin Rumplestiltskin er baseret på en karakter af samme navn fra eventyret "Rumpelstiltskin" Han tager også pladsen for Udyret fra eventyret, "Skønheden og Udyret" og Krokodillen fra "Peter og Wendy". https://disney.fandom.com › wiki › Rumplestiltskin

Rumplestiltskin/Mr. Guld - Disney Wiki - Fandom

er rejst af spinsters. Han gifter sig til sidst med en kvinde ved navn Milah, og de lever et lykkeligt liv sammen.

Hvorfor gav Rumples mor ham?

Fiona var bange for sin søns skæbne, der følger med at være Frelseren. Hun udsatte at give ham et navn, indtil hun kunne garantere, at hendes søn ville være i sikkerhed for den store ondskab med halvmånemærket. Hun blev en fe for at få mere adgang til magi.

Hvordan går det med Black Fairy Rumples mor?

Det viser sig, at den sorte fe er Rumples mor, hvilket har fået fans til at stille en masse spørgsmål. … Det ser ud til, ligesom med andre skurke i programmet, Fiona ikke var i sig selv ond, men begivenheder i hendes liv og de valg, hun traf, førte til, at hun blev den sorte fe, vi kender i dag.

Er Peter Pan Rumples far?

Flashbacks afslørede, at Peter Pan faktisk er Rumplestiltskins far. Han byttede sin søn til, hvad han troede var evig ungdom, og tog navnet Rumples barndomsdukke som sit eget.

Hvorfor opgav den sorte fe rumplestiltskin?

Den sorte fe er en stærk kraft, men alle har brug for allierede. Den sorte fe har brug for mørk og ustabil magi på sin side. … Den sorte fe vil ikke have, at den blå fe vågner op. Det viser sig, at Blue kender Blacks mørkeste hemmelighed: den egentlige grund til, at hun opgav Rumpelstiltskin som en baby

Anbefalede: